René van Bruxvoort

Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is René van Bruxvoort, getrouwd, 2 kinderen en 3 kleinkinderen.
Ik werk als Consulent Eten en Drinken, Gastvrijheid en Logistiek bij Vincent van Gogh in Venray. Voorheen hoofd voeding of chef-kok van een grote productie keuken.
Ik ben al sinds mijn jeugd fanatiek visser en sinds 10 jaar vis ik op karper. Ik was meteen helemaal om! Wat een mooie visserij,.. de kik van de pieper is fantastisch en de spanning groot… en de beloning soms heel erg mooi.

Maar ook het vertoeven aan de waterkant is een feest. Met vrienden nadenken over de visserij en de mogelijkheden, en natuurlijk lekker eten en drinken en mooie foto’s maken van de vissen en de omgeving. En gewoon genieten en een beetje slap ouwehoeren…

In mijn vak is eten en drinken uiteraard heel belangrijk en vind het dan ook een eer om samen met BoilieFarm (Marc, Paul en Patrick) na te denken over de ontwikkeling van hun boilies die helemaal natuurlijk zijn ontwikkeld en samengesteld, om zo te komen tot unieke smaken en samenstellingen. Mijn koks achtergrond en ook die van John Arts kunnen bijdragen bij aan de ontwikkeling van de BoilieFarm Boilie.

We trekken er regelmatig op uit om gezellig samen te gaan vissen. Ook Frankrijk heeft ons hart gestolen, en we hebben al menig tripje mogen ondernemen. Helaas zijn die trips altijd veel te snel voorbij.


De ontwikkelingen van BoilieFarm zijn in volle gang en de resultaten veel belovend. We zullen nog heel veel vissen landen met de huidige boilies en nog nieuw te ontwikkelen smaken.

Met vriendelijke groetjes

René van Bruxvoort