John Arts

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is John Arts en ben 58 jaar oud. Ik ben gescheiden en heb 3 kinderen. Ik ben werkzaam als dieetkok bij Pantyn in Boxmeer.

Het vissen zat me al vanaf jongsaf aan in het bloed. Toen ik jong was gingen we geregeld met het gezin op vakantie in Den Helder. Hier vermaakten we ons met vissen, wat net als bij velen begon met een bamboe hengeltje en een dobbertje.
Voor de bamboe hengel kwam al snel een vaste stok en een werphengeltje in de plaats. Toen ik met deze werphengel mijn eerste karper ving, was ik volledig verkocht.
Vanaf dit moment ben ik me helemaal gaan focussen op het karpervissen.
In de loop der jaren zijn er menig kanaal of vijver gepasseerd. Onder andere de Zuid-Willemsvaart, Twentekanaal en vele vijvers in de omgeving Venray. Ook ga ik ieder jaar naar Frankrijk met een aantal visvrienden. Om hier samen te genieten van het karpervissen.

Toen ik van Paul en Patrick hoorde dat ze BoilieFarm op gingen richten was ik meteen enthousiast. Ik weet dat deze heren zeer serieus en fanatiek bezig zijn met hun hobby en er altijd het beste uit willen halen, zo ook met hun aas. Ik vind het erg leuk dat ik mee kan en mag denken over bepaalde smaken en toevoegingen van de boilies, en dat dit alles gebeurd op een natuurlijke basis, zonder stoffen die de vis kan schaden.

Ik ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat de boilies zeer in de smaak vallen bij de karpers. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog veel karpers zal gaan vangen met de producten van BoilieFarm.

Met vriendelijke groet,
John Arts