Jens de Waard

Ik ben Jens, ik ben 16 jaar oud en woon in Apeldoorn. Ik ben een gemotiveerde en gedreven visser. Ik vis nu al vanaf mijn 7e. Het visvirus heeft mij aangestoken toen ik met mijn opa voor de eerste keer ging vissen op een forellenvijver. Die dag vond mijn opa zo leuk, dat hij mij dezelfde dag een vaste stok had gegeven. na een paar keer vissen ving ik mijn eerste karper. niet zwaarder als 2 kilo, Maar ik was zo onder de indruk van de kracht van de vis dat ik er steeds gerichter op ging vissen.

Nu zijn we hier 11 jaar later. Ik vis zoveel mogelijk. zit nu in mijn examenjaar en sta er goed voor. Dit betekent dat ik terwijl ik in mijn examenjaar zit veel tijd heb om te vissen. Als ik 2 uurtjes over heb pak ik mijn spullen en ga proberen toch even een visje te vangen. Zelf stel ik graag doelen, mijn doel van dit jaar was om een karper op een stuk kanaal te vangen. Dit doel heb ik inmiddels al behaald. mijn volgende doel is om op een lastig water een grote vis te vangen.

Zelf besteed ik ook wat tijd aan foto idee├źn, video editen, en foto’s bewerken. Dit deel ik natuurlijk al te graag, en hier wil ik ook in groeien.

vriendelijke groet,

Jens de Waard